Informatie over Lizalanyards en haar producten

Ontstaan

Lizalanyards is een jong bedrijf, voortgekomen uit Lizacards. Lizacards is een bedrijf dat al jaren een van de grootste leveranciers van plastic kaarten in Nederland is. In deze markt heeft Lizacards een goede naam opgebouwd en januari 2012 is hieruit Lizalanyards ontstaan. Deze groei is logisch te verklaren aangezien de plastic kaarten wereld en de lanyard wereld erg veel met elkaar te maken hebben.

Bedrijfsvoering

Lizalanyards is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van lanyards die precies geschikt zijn voor uw toepassing. Daarom hebben we gekozen voor een groot aanbod van verschillende opties, zowel in bedrukking als in accessoires en extra opties. Dit past in onze bedrijfsfilosofie. Wij willen namelijk maatwerk leveren en precies het goede lanyard bezorgen voor uw wensen. Het aanbieden van een aantal standaard modellen is daar daar nou eenmaal niet de oplossing voor.

Lizalanyards probeert zich op deze manier te onderscheiden van webshops die alleen maar standaard lanyards aanbieden en waar het ontbreekt aan service en professioneel advies.