Lanyards bedrukken? Alle soorten bedrukte lanyards.

Laat lanyards bedrukken! lanyards bedrukkenLeuk om te gebruiken als relatiegeschenk. De alom bekende lanyard, ook wel een keycord of sleutelkoord genoemd. Een lanyard is een koord om uw nek waaraan u pasjes, sleutels en andere gebruiksvoorwerpen kunt hangen.

Het is natuurlijk leuk om lanyards te bedrukken met de naam van uw bedrijf, uw logo, uw slogan of uw website. Dit is bij Liza Lanyards geen enkel probleem. U kunt lanyards bedrukken zoals u ze bedrukt wilt hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden van bedrukte lanyards!

Lanyards bedrukken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

lanyards laten bedrukkenHet meest wordt er gekozen voor 1 kleur lanyard bedrukking. Dit wil zeggen dat de lanyards van een bepaalde kleur zijn en uw logo of tekst wordt daar dan in een andere kleur op gedrukt. Vindt u 1 kleur lanyards bedrukking niet genoeg? Dan kunt u uiteraard kiezen voor meerdere kleuren bedrukking, zoals 2,3,4 of 5 kleuren bedrukking! Op deze manier is het mogelijk uw lanyard te bedrukken. Geheel naar eigen wens en vormgeving.

De mogelijkheden hierin zijn tegenwoordig echter eindeloos. Afhankelijk van uw toepassing of doelgroep kan het bijvoorbeeld heel effectief zijn om uw lanyard te bedrukken met glow in the dark tekst of glitter teksten.

De meeste lanyards worden full colour bedrukt. Het is echter ook mogelijk om uw logo of de gehele lanyard precies in de ISO kleur van uw bedrijf te laten bedrukken.

Voor meer informatie over lanyards bedrukken of vragen kunt u ons bellen of een vraag vrijvblijvend een offerte voor bedrukte lanyards aan!